Prostreno.cz

Tofu ramen s vejcem, pak choi a jarní cibulkou

Tofu ramen s vejcem, pak choi a jarní cibulkou je lahodný a výživný pokrm, který kombinuje bohaté chutě asijské kuchyně s jednoduchostí přípravy. Tento recept je ideální pro milovníky zdravého stravování a vegetariánské kuchyně.

25min

10min příprava

15min vaření

360 kJ / 86 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Tofu nakrájejte na kostky, osolte a opepřete a osmažte na pánvi se sezamovým olejem do zlatova.
  2. V hrnci přiveďte k varu zeleninový vývar. Přidejte zázvor, česnek a sójovou omáčku. Vařte na mírném ohni 5 minut.
  3. Přidejte ramen nudle a vařte dle návodu na obalu.
  4. Vejce uvařte natvrdo oloupejte a rozpulte.
  5. Pak choi nakrájejte na menší kousky a přidejte do vývaru. Vařte 2-3 minuty.
  6. Do misky naservírujte nudle zalijte vývarem a přidejte tofu, vejce a pak choi.
  7. Ozdobte nasekanou jarní cibulkou, a pokud máte rádi pálivé, přidejte i nakrájenou čerstvou chilli papričku.

TIP:

Pro extra chuť přidejte do vývaru lžičku miso pasty.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    79,46 g
  • Sacharidy:

    147,42 g
    • Cukry:

      15,08 g
  • Tuky:

    80,15 g
  • Vláknina:

    10,32 g

Aktivita pro spálení:

895 kcal
111

minut jízdy na kole

85

minut běhu

267

minut uklízení






Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Tofu ramen s vejcem, pak choi a jarní cibulkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba