Prostreno.cz

Vepřový guláš s dýní

Netradičně připravený vepřový guláš.

15.01.2012 lanvin
1h a 30min

20min příprava

1h a 10min vaření

721 kJ / 172 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Omyté maso nakrájejte na kostky a spolu s oloupanou, nakrájenou cibulí orestujte v hrnci na oleji. Přidejte tymián, sůl, pepř, chilli a restujte ještě 5 minut. K masu přidejte rozinky, skořici, podlijte vínem a vývarem. Přikryjte a duste zvolna 1 hodinu.
  2. Asi 20 minut před koncem dušení přidejte očištěnou, na kostičky nakrájenou dýni a jíšku. Hotový guláš zjemněte zakysanou smetanou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    237,67 g
  • Sacharidy:

    256,28 g
    • Cukry:

      53,20 g
  • Tuky:

    233,94 g
  • Vláknina:

    90,22 g

Aktivita pro spálení:

653 kcal
81

minut jízdy na kole

62

minut běhu

194

minut uklízení





Podobné recepty

Segedínský guláš

(34 hlasů)
60min
654 kJ

Pivní guláš

(12 hlasů)
1h a 45min
574 kJ

Guláš z hovězí oháňky

(20 hlasů)
2h a 35min
308 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Tousty k snídani

40min
(41 hlasů)

Croissanty s vanilkovým krémem

2h a 10min
(38 hlasů)

Fitness palačinky

15min
(1 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřový guláš s dýní

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba