Prostreno.cz

Vepřové maso na pomerančích

Netradičně připravené vepřové maso s vůní pomeranče.

23.01.2012 lanvin
5h a 35min

4h a 20min příprava

1h a 15min vaření

580 kJ / 138 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Omyté maso nakrájejte na kostky a dejte do misky. Přidejte kůru a šťávu ze tří pomerančů, na proužky nakrájenou cibuli, celou skořici, sůl, obě papriky, vinný ocet, olej a vše důkladně promíchejte. Přikryté dejte na 4 hodiny do lednice.
  2. Po 4 hodinách celý obsah přendejte do vhodné zapékací misky, přikryjte a pečte v troubě při 180°C přibližně 70 minut nebo až je maso měkké.
  3. Na talíře dejte tenké plátky pomeranče, přidejte maso a podávejte např. s pečenými brambory nebo rýží.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    285,02 g
  • Sacharidy:

    362,64 g
    • Cukry:

      87,00 g
  • Tuky:

    131,82 g
  • Vláknina:

    182,40 g

Aktivita pro spálení:

631 kcal
78

minut jízdy na kole

60

minut běhu

188

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřové maso se zeleninou

(20 hlasů)
30min
463 kJ

Vepřové na citrónech

(13 hlasů)
60min
471 kJ

Vepřové kotlety na jablkách

(15 hlasů)
55min
796 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové maso na pomerančích

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba