Prostreno.cz

Vepřová krkovice s hořčicovou omáčkou

Recept na pikantní vepřové maso.

05.02.2012 lanvin
1h a 5min

15min příprava

50min vaření

1118 kJ / 267 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso osolte, opepřete, posypte tymiánem a obalte v hladké mouce. Pak maso opečte z obou stran na másle s olejem, spolu s nakrájenou cibulí. Maso podlijte vínem a poduste doměkka.
  2. Měkké maso vyndejte a do výpeku přidejte hořčici, hrubě namletý pepř, smetanu, ve které rozmíchejte 1 vrchovatou lžíci hladké mouky, podle chuti osolte a vařte 10 minut.
  3. Do hotové omáčky vložte maso, vše prohřejte a podávejte.

TIP:

Místo krkovice můžete použít i vepřovou kotletu nebo kýtu.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    85,96 g
  • Sacharidy:

    108,40 g
    • Cukry:

      14,77 g
  • Tuky:

    224,00 g
  • Vláknina:

    12,27 g

Aktivita pro spálení:

724 kcal
90

minut jízdy na kole

68

minut běhu

216

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřová krkovička s čepičkou

(15 hlasů)
1h a 20min
1105 kJ

Kotlety na bylinkách

(23 hlasů)
2h a 10min
1089 kJ

Vepřová krkovice s ovocem

(10 hlasů)
35min
1186 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřová krkovice s hořčicovou omáčkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba