Prostreno.cz

Králík na žampiónech

Dietní kralíčí maso připravené na žampiónech.

29.02.2012 lanvin
1h a 30min

15min příprava

1h a 15min vaření

631 kJ / 150 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Omytého králíka naporcujte, osolte a potřete hořčicí. V kastrolu na rozehřátém másle s olejem králíka ze všech stran opečte.
  2. Králika přeložte do pekáčku (i s olejem, na kterém jste králíka opékali), přidejte na tenké plátky nakrájený česnek, snítky rozmarýnu, podlijte vínem a přikryté duste v troubě 30 minut.
  3. Pak přidejte k masu očištěné houby a nakrájenou šunku. Pečte nepřikryté ještě 20-30 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    378,88 g
  • Sacharidy:

    55,17 g
    • Cukry:

      6,98 g
  • Tuky:

    124,90 g
  • Vláknina:

    22,49 g

Aktivita pro spálení:

532 kcal
66

minut jízdy na kole

50

minut běhu

158

minut uklízení





Podobné recepty

Svíčková z králíka a houskový knedlík

(13 hlasů)
2h a 35min
1009 kJ

Králík v pelíšku

(11 hlasů)
1h a 15min
739 kJ

Králík na víně

(15 hlasů)
1h a 20min
930 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Králík na žampiónech

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba