Prostreno.cz

Vepřové na pivu

Pivo dodá masu lahodnou chuť.

20.03.2012 lanvin
1h a 5min

15min příprava

50min vaření

416 kJ / 99 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Do pekáčku vložte maso vcelku, nenakrájené. Maso osolte, posypte drceným kmínem, pepřem a nastrouhaným chlebem, zalijte pivem, přikryjte a duste, dokud nebude maso měkké. Asi 15 minut před koncem dušení maso odkryjte.
  2. Jako příloha se hodí šťouchané brambory.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    171,55 g
  • Sacharidy:

    66,93 g
    • Cukry:

      3,97 g
  • Tuky:

    43,32 g
  • Vláknina:

    5,25 g

Aktivita pro spálení:

431 kcal
53

minut jízdy na kole

41

minut běhu

128

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřové na hříbkách s těstovinami

(19 hlasů)
45min
266 kJ

Vepřové na citrónech

(13 hlasů)
60min
471 kJ

Vepřové maso s ananasem

(12 hlasů)
30min
585 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Croissanty s vanilkovým krémem

2h a 10min
(38 hlasů)

Omeleta s brokolicí

30min
(26 hlasů)

Ovesná kaše s borůvkami a mandlemi

15min
(2 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové na pivu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba