Prostreno.cz

Jehněčí dušené se zelím

Jehněčí maso dušené s bílým zelím.

04.04.2012 lanvin
1h a 45min

15min příprava

1h a 30min vaření

432 kJ / 103 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupanou cibuli a očištěné zelí nakrájejte na proužky, maso nakrájejte na větší kostky. Oloupané brambory nakrájejte na silnější plátky.
  2. Na oleji opečte maso, jemně osolte a opepřete. Opečené maso vložte střídavě s brambory do zapékací misky. Maso a brambory proložte ještě zelím a cibulí. Každou vrstvu posypte kmínem. Zalijte vývarem, přikryjte a duste v troubě při 180 °C přibližně 80 minut. Jednotlivé porce posypte petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    182,92 g
  • Sacharidy:

    211,18 g
    • Cukry:

      43,64 g
  • Tuky:

    180,19 g
  • Vláknina:

    35,08 g

Aktivita pro spálení:

755 kcal
94

minut jízdy na kole

71

minut běhu

225

minut uklízení





Podobné recepty

Dušené jehněčí s mangem

(8 hlasů)
1h a 30min
772 kJ

Jehněčí na víně

(9 hlasů)
5h a 0min
1023 kJ

Dušené jehněčí maso

(7 hlasů)
1h a 30min
481 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Jehněčí dušené se zelím

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba