Prostreno.cz

Kapr na pivu

Zdravá porce ryby připravená na pivu.

10.04.2012 lanvin
1h a 40min

1h a 15min příprava

25min vaření

539 kJ / 128 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Porce kapra osolte, opepřete a zakápněte pivem. Nechte asi hodinu odležet. Na oleji orestujte nadrobno nakrájenou cibuli, přidejte porce kapra, zalijte zbylým pivem, ochuťte kmínem a duste doměkka. Podávejte s plátky citrónu.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    85,08 g
  • Sacharidy:

    39,88 g
    • Cukry:

      9,58 g
  • Tuky:

    81,62 g
  • Vláknina:

    8,02 g

Aktivita pro spálení:

315 kcal
39

minut jízdy na kole

30

minut běhu

94

minut uklízení





Podobné recepty

Kapr s mandarinkami

(20 hlasů)
30min
540 kJ

Vánoční ryba na švestkách

(15 hlasů)
55min
343 kJ

Kapr marinovaný v bílém víně s celerem

(10 hlasů)
6h a 50min
648 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kapr na pivu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba