Prostreno.cz

Králík se sušenými švestkami

Dietní králičí maso se sušenými švestkami a olivami.

26.04.2012 lanvin
1h a 35min

25min příprava

1h a 10min vaření

938 kJ / 224 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Švestky namočte na půl hodiny do horké vody. Porce králíka naložte do marinády připravené ze všech surovin na marinádu. Králíka marinujte alespoň 1 den.
  2. Odleželé porce králíka vyndejte, mírně osušte a na oleji opečte. Zalijte procezenou marinádou a duste. Když je maso zčásti měkké, přidejte sušené švestky, olivy a máslo. Měkké maso vyndejte a omáčku podle potřeby ještě můžete zahustit hladkou moukou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    349,00 g
  • Sacharidy:

    267,87 g
    • Cukry:

      77,31 g
  • Tuky:

    191,11 g
  • Vláknina:

    58,40 g

Aktivita pro spálení:

721 kcal
90

minut jízdy na kole

68

minut běhu

215

minut uklízení





Podobné recepty

Králík v pelíšku

(11 hlasů)
1h a 15min
739 kJ

Králík na víně

(15 hlasů)
1h a 20min
930 kJ

Králík s tymiánem a bazalkou

(14 hlasů)
1h a 15min
807 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Králík se sušenými švestkami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba