Prostreno.cz

Jehněčí kotlety s rybízovo-hořčičnou omáčkou

Jehněčí maso s pikantní omáčkou.

03.05.2012 lanvin
40min

15min příprava

25min vaření

1124 kJ / 268 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Jehněčí kotlety orestujte na másle s olejem z každé strany 4-5 minut - podle velkosti kotlet. Kotlety vyndejte na talíř, osolte je a uchovejte na teplém místě.
  2. Na stejnou pánev přidejte vývar, rybízové želé a hořčici. Vařte, až se tekutina z části odpaří. Podávejte s bramborovou kaší.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    153,33 g
  • Sacharidy:

    32,46 g
    • Cukry:

      18,81 g
  • Tuky:

    179,58 g
  • Vláknina:

    0,90 g

Aktivita pro spálení:

579 kcal
72

minut jízdy na kole

55

minut běhu

172

minut uklízení





Podobné recepty

Jehněčí kotlety s mátou

(11 hlasů)
2h a 50min
1457 kJ

Jehněčí kotlety

(15 hlasů)
45min
1065 kJ

Velikonoční jehněčí roláda

(19 hlasů)
2h a 15min
1069 kJ
Více receptů

Celkem 5 komentářů

Avatar
Avatar hedvika
14.05.2016
Avatar heenna
10.01.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Jehněčí kotlety s rybízovo-hořčičnou omáčkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba