Prostreno.cz

Hovězí vývar s jablky

Hovězí vývar trochu jinak.

25.05.2012 lanvin
1h a 15min

15min příprava

60min vaření

400 kJ / 95 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso opláchněte studenou vodou a nakrájejte. Nakrájenou cibuli a maso opečte v hrnci na oleji. Přilijte vodu a vařte 45-50 minut pod pokličkou na mírném ohni.
  2. Pak přidejte koření, očištěný, nakrájený řapíkatý celer, očištěnou petržel a mrkev nakrájenou na kolečka. Podle chuti osolte a vařte až je maso měkké. Měkké maso vyndejte, nakrájejte na menší kousky a vložte zpět do polévky.
  3. Jablka omyjte, oloupejte a nakrájejte na kostky, jablka vložte do polévky a povařte ještě 5 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    173,11 g
  • Sacharidy:

    198,81 g
    • Cukry:

      48,48 g
  • Tuky:

    108,02 g
  • Vláknina:

    56,21 g

Aktivita pro spálení:

684 kcal
85

minut jízdy na kole

65

minut běhu

204

minut uklízení





Podobné recepty

Zelná hovězí polévka

(27 hlasů)
1h a 40min
497 kJ

Kuřecí vývar

(12 hlasů)
60min
437 kJ

Silný kuřecí vývar

(18 hlasů)
40min
124 kJ
Více receptů

Celkem 3 komentářů

Avatar
Avatar Anonym
03.04.2016
Avatar heenna
08.01.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí vývar s jablky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba