Prostreno.cz

Makrela s anglickou slaninou

Makrela pečená s anglickou slaninou a žampióny.

29.05.2012 lanvin
60min

15min příprava

45min vaření

609 kJ / 145 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Anglickou slaninu, cibuli a žampióny nakrájejte a orestujte na pánvi. Směs rozdělte na pečicí papír, na houby položte osolené porce ryby, na každou rybu položte 2 snítky kopru, pokapejte máslem, vínem a zabalte do balíčku.
  2. Pečte v troubě vyhřáté na 200 °C přibližně 25-30 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    160,17 g
  • Sacharidy:

    26,28 g
    • Cukry:

      11,62 g
  • Tuky:

    151,32 g
  • Vláknina:

    4,30 g

Aktivita pro spálení:

1020 kcal
127

minut jízdy na kole

97

minut běhu

304

minut uklízení





Podobné recepty

Makrely na zázvoru

(11 hlasů)
40min
469 kJ

Makrela v hořčičné omáčce

(15 hlasů)
60min
874 kJ

Makrela na víně

(15 hlasů)
55min
876 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

žampion dvouvýtrusný

30,2 kcal / 100g
B3,09 g
S4,01 g
T0,2 g

pečicí papír

0 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Makrela s anglickou slaninou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba