Prostreno.cz

Candát s olivami

Dušený candát s olivami.

15.06.2012 lanvin
45min

15min příprava

30min vaření

620 kJ / 148 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěné porce candáta osolte a posypte kari kořením. V kastrolu na másle orestujte nakrájenou cibuli, přidejte porce ryby, podlijte vývarem a duste doměkka. Dušené porce ryb urovnejte na talíře.
  2. Do šťávy zamíchejte smetanu se žloutkem, solí a citronovou šťávou. Přidejte olivy a za stálého míchání přiveďte k varu, ale už nevařte.
  3. Ryby přelijte omáčkou a hned podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    111,29 g
  • Sacharidy:

    40,88 g
    • Cukry:

      9,99 g
  • Tuky:

    114,02 g
  • Vláknina:

    6,75 g

Aktivita pro spálení:

415 kcal
51

minut jízdy na kole

39

minut běhu

123

minut uklízení





Podobné recepty

Ryba na kerblíku

(20 hlasů)
40min
173 kJ

Candát s kdoulovou omáčkou

(13 hlasů)
45min
606 kJ

Candát na rajčatech

(10 hlasů)
1h a 5min
601 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

žloutek

357,14 kcal / 100g
B15,6 g
S0,59 g
T25,1 g

smetana

337 kcal / 100g
B2 g
S3 g
T35 g

Citronová šťáva

22 kcal / 100g
B0 g
S6 g
T0 g

Zeleninový vývar

5 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Candát s olivami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba