Prostreno.cz

Rybí filet s karotkou

Rybí filé s karotkou pečenou v alobalu.

29.06.2012 lanvin
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

1037 kJ / 247 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Dlouhý pruh alobalu přeložte na polovinu. Položte ho na plech a nechte část přesahovat. Do středu naskládejte očištěnou karotku, na ni kousky másla (50 g). Okořeňte drceným kmínem, špetkou solí, špetkou pepře a posypte lístky tymiánu a rozmarýnu. Alobal po stranách zvedněte nahoru, přilijte bílé víno a alobal pečlivě uzavřete do balíčku. Pečte v troubě předehřáté na 200 °C asi 40 minut.
  2. Mezitím filety potřete kořením na ryby, podle chuti osolte a opepřete. Těsně před tím, než se karotka dopeče, rozehřejte na pánvi zbytek másla a 2 lžíce olivového oleje a filety opečte po obou stranách. Pak je nechte v pánvi a potřete je nasekanou snítkou šalvěje promíchanou s olivovým olejem.
  3. Upečené karotky rozdělte na talíře a na ně poskládejte opečené filety.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    80,30 g
  • Sacharidy:

    325,90 g
    • Cukry:

      18,00 g
  • Tuky:

    240,30 g
  • Vláknina:

    194,00 g

Aktivita pro spálení:

247 kcal
30

minut jízdy na kole

23

minut běhu

73

minut uklízení





Podobné recepty

Pstruh s křenovou omáčkou

(9 hlasů)
55min
476 kJ

Tilapie s pomeranči

(8 hlasů)
45min
1287 kJ

Pstruh na víně

(10 hlasů)
50min
663 kJ
Více receptů

Celkem 3 komentářů

Avatar
Avatar Anonym
31.03.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí filet s karotkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba