Prostreno.cz

Rýže s borůvkami

Je čas borůvek, využijte je k přípravě dezertu, večeře nebo oběda.

23.07.2012 lanvin
50min

20min příprava

30min vaření

814 kJ / 194 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Rýži uvařte v mléce s 1 lžící cukru, špetkou soli a vanilkovým cukrem.
  2. Borůvky rozmačkejte se zbývajícím cukrem a smetanou. Uvařenou rýži přelijte borůvkami a hned podávejte.

TIP:

Rýži můžete podávat i vychlazenou, jako dezert.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    35,40 g
  • Sacharidy:

    515,80 g
    • Cukry:

      302,30 g
  • Tuky:

    38,00 g
  • Vláknina:

    5,00 g

Aktivita pro spálení:

643 kcal
80

minut jízdy na kole

61

minut běhu

191

minut uklízení





Podobné recepty

Rýžový nákyp

(44 hlasů)
45min
825 kJ

Rýže se skořicí

(22 hlasů)
25min
1038 kJ

Jablečný rýžový nákyp

(16 hlasů)
35min
406 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Omeleta s jarní cibulkou

35min
(31 hlasů)

Valentýnské tousty

15min
(20 hlasů)

Omeleta s parmezánem

35min
(20 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rýže s borůvkami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba