Prostreno.cz

Filé s višňovou chutí

Filé s vůní višní.

17.08.2012 lanvin
45min

20min příprava

25min vaření

314 kJ / 75 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Filety rozdělte na 4 porce, osolte je opepřete a uložte do misky.
  2. Džem promíchejte s vinným octem, kmínem a přelijte filé. Přikryjte potravinářskou folii a dejte na hodinu do lednice.
  3. Z alobalu vystřihněte 4 čtverce, nejlépe 2x.
  4. Na každý čtverec položte část nakrájených brambor, na brambory 1 porci filé, 2 cibulky, kompotované višně, posypte nasekanými bylinkami a pokapejte rozpuštěným máslem.
  5. Alobal zabalte, položte na plech a pečte v troubě vyhřáté na 180 °C přibližně 25 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    179,86 g
  • Sacharidy:

    205,20 g
    • Cukry:

      81,53 g
  • Tuky:

    61,42 g
  • Vláknina:

    39,35 g

Aktivita pro spálení:

512 kcal
64

minut jízdy na kole

48

minut běhu

152

minut uklízení





Podobné recepty

Rybí filé se zeleninou

(11 hlasů)
60min
407 kJ

Dušená treska

(8 hlasů)
35min
456 kJ

Rybí filé s mangem

(10 hlasů)
50min
696 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

jarní cibulka

32 kcal / 100g
B1 g
S7 g
T0,2 g

džem

250 kcal / 100g
B0,5 g
S60 g
T0,3 g

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Filé s višňovou chutí

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba