Prostreno.cz

Pečené maso s fazolkami

Restované pečené maso s lusky.

23.08.2012 lanvin
35min

15min příprava

20min vaření

585 kJ / 139 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Lusky překrojte na polovinu povařte 6 minut v mírně osolené vodě. Uvařené lusky sceďte.
  2. Uzené maso nakrájejte na kostky, cibuli najemno.
  3. Na pánvi s olejem nechte zesklovatět cibuli, přidejte nakrájené maso, orestujte, přidejte lusky podlijte vínem a prudkém ohni míchejte 3-5 minut.
  4. Podle chuti osolte, opepřete, posypte meduňkou a podávejte.

TIP:

Můžete využít zbytek masa, které vám zbylo od oběda.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    73,32 g
  • Sacharidy:

    47,84 g
    • Cukry:

      18,37 g
  • Tuky:

    80,89 g
  • Vláknina:

    8,50 g

Aktivita pro spálení:

653 kcal
81

minut jízdy na kole

62

minut běhu

194

minut uklízení





Podobné recepty

Jehněčí maso s mrkví

(5 hlasů)
1h a 45min
838 kJ

Maso s fazolemi

(10 hlasů)
1h a 15min
644 kJ

Telecí maso s chřestem

(6 hlasů)
1h a 15min
562 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

bílé víno

82 kcal / 100g
B0,1 g
S2 g
T0 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pečené maso s fazolkami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba