Prostreno.cz

Vepřové maso na majoránce

Vepřové maso vonící majoránkou.

30.08.2012 lanvin
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

694 kJ / 165 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso uvařte s nakrájenou kořenovou zeleninou, celým pepřem a novým kořením v osolené vodě.
  2. Z másla, mouky a cibule udělejte jíšku, zalijte ji vývarem z masa, ochuťte česnekem utřeným se solí a majoránkou, nechte krátce povařit a zjemněte smetanou.
  3. Do omáčky vložte nakrájené maso a dobře prohřejte.
  4. Podávejte s vařenými brambory nebo těstovinou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    180,78 g
  • Sacharidy:

    129,37 g
    • Cukry:

      25,71 g
  • Tuky:

    158,84 g
  • Vláknina:

    47,17 g

Aktivita pro spálení:

783 kcal
97

minut jízdy na kole

74

minut běhu

233

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřová krkovice s hořčicovou omáčkou

(20 hlasů)
1h a 5min
1118 kJ

Vepřové maso se sušenými švestkami

(11 hlasů)
1h a 5min
1071 kJ

Vepřové maso s fazolemi

(10 hlasů)
1h a 15min
638 kJ
Více receptů

Celkem 3 komentářů

Avatar
Avatar heenna
17.05.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové maso na majoránce

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba