Prostreno.cz

Rybí filé s nektarinkou

Filé s mrkví a nektarinkou.

05.09.2012 lanvin
40min

15min příprava

25min vaření

423 kJ / 101 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupanou mrkev nakrájejte na slabší nudličky, nektarinky nakrájejte na tenké klínky. Z dobře omytého citrónu nastrouhejte kůru. Petržel nasekejte.
  2. Na pánvi se 3 lžícemi másla orestujte mrkev a jemně ji osolte. Přidejte 2 lžíce citrónové šťávy, citrónovou kůru a nektarinky. Poduste 8 minut, vmíchejte petrželku a ořechy. Promíchejte a odstavte z ohně.
  3. Filé osolte, opepřete a na 4 lžících másla zvolna z obou stran opečte.
  4. Podávejte s mrkví a nektarinkami.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    142,09 g
  • Sacharidy:

    145,80 g
    • Cukry:

      78,59 g
  • Tuky:

    124,46 g
  • Vláknina:

    26,15 g

Aktivita pro spálení:

549 kcal
68

minut jízdy na kole

52

minut běhu

163

minut uklízení





Podobné recepty

Filé ze pstruha s pistáciemi

(13 hlasů)
1h a 25min
883 kJ

Pstruh se šunkou

(11 hlasů)
40min
607 kJ

Rybí filé s pórkem

(9 hlasů)
40min
492 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí filé s nektarinkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba