Prostreno.cz

Treska na slanině

Chutný oběd nebo večeře pro milovníky ryb.

10.09.2012 lanvin
45min

15min příprava

30min vaření

1030 kJ / 246 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Slaninu nakrájejte na kostičky a otestujte do zlatova na oleji. Pak přidejte nakrájenou cibuli a nechte ji zesklovatět.
  2. Porce tresky osolte, opepřete a obalte v mouce.
  3. Porce tresky vložte na cibulku, opečte je po obou stranách, podlijte 50 ml vody, přidejte koření a poduste 15-20 minut. V polovině dušení ryby otočte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    158,04 g
  • Sacharidy:

    426,68 g
    • Cukry:

      9,70 g
  • Tuky:

    115,08 g
  • Vláknina:

    89,36 g

Aktivita pro spálení:

773 kcal
96

minut jízdy na kole

73

minut běhu

230

minut uklízení





Podobné recepty

Treska v kabátku

(11 hlasů)
50min
1315 kJ

Treska s petrželkou

(7 hlasů)
3h a 25min
393 kJ

Treska v zázvorové omáčce

(9 hlasů)
1h a 5min
598 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Dýňové rizoto

45min
(1 hlasů)

Dýňová polévka s chilli

40min
(3 hlasů)

Květákový mozeček

25min
(1 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska na slanině

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba