Prostreno.cz

Dušená štika na zázvoru

Ryby nesmí v našem jídelníčku chybět.

19.10.2012 lanvin
50min

20min příprava

30min vaření

665 kJ / 158 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Z česneku, soli a 3 lžic oleje našlehejte pastu, kterou potřete porce štiky.
  2. Porce ryby dejte do těsné nádoby, přidejte kolečka zázvoru, petrželku a nechte 24 hodin odležet v chladničce.
  3. Druhý den porce ryby opečte na oleji, mírně podlijte vývarem a duste do měkka.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    165,80 g
  • Sacharidy:

    26,05 g
    • Cukry:

      0,55 g
  • Tuky:

    129,84 g
  • Vláknina:

    4,10 g

Aktivita pro spálení:

470 kcal
58

minut jízdy na kole

44

minut běhu

140

minut uklízení





Podobné recepty

Štika v pivním těstíčku

(12 hlasů)
40min
870 kJ

Štika v bílé omáčce

(8 hlasů)
45min
345 kJ

Štika na bylinkách

(8 hlasů)
40min
613 kJ
Více receptů

Celkem 4 komentářů

Avatar
Avatar heenna
06.04.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Dušená štika na zázvoru

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba