Prostreno.cz

Kančí maso ve sladkokyselé omáčce

Kančí maso s kandovaným ovocem.

23.10.2012 lanvin
1h a 50min

20min příprava

1h a 30min vaření

630 kJ / 150 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupanou cibuli, mrkev, celer a petržel nakrájejte, dejte do kastrolu s olejem, přidejte na kostky nakrájené maso a vše orestujte. Maso zalijte vývarem a duste přibližně hodinu a půl, nebo až je maso měkké.
  2. V misce smíchejte rozinky, piniové oříšky, kandované ovoce, nastrouhanou čokoládu, cukr, ocet a mouku. Směs přidejte k masu 15 minut před dokončením dušení. Zároveň s ovocnou směsí přidejte k masu na kostičky nakrájenou šunku.
  3. Takto připravené maso nechte 24 hodin odpočinout.
  4. Další den maso prohřejte v troubě a podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    177,44 g
  • Sacharidy:

    184,88 g
    • Cukry:

      108,70 g
  • Tuky:

    128,74 g
  • Vláknina:

    14,15 g

Aktivita pro spálení:

673 kcal
84

minut jízdy na kole

64

minut běhu

200

minut uklízení





Podobné recepty

Kančí v čokoládě podle Itala

(22 hlasů)
1h a 15min
802 kJ

Jelení guláš s houbami

(20 hlasů)
1h a 20min
635 kJ

Kančí na slanině

(13 hlasů)
2h a 30min
1092 kJ
Více receptů

Celkem 4 komentářů

Avatar
Avatar hedvika
27.04.2016
Avatar heenna
10.01.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

hořká čokoláda

598 kcal / 100g
B7 g
S45 g
T43 g

Zelená paprika

22,9 kcal / 100g
B0,72 g
S4,78 g
T0,11 g

kandované ovoce

322 kcal / 100g
B1,7 g
S82 g
T8,7 g

kančí maso

158 kcal / 100g
B21 g
S0 g
T4 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kančí maso ve sladkokyselé omáčce

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba