Prostreno.cz

Kančí na slanině

Máte rádi zvěřinu, tento recept vás nezklame.

24.05.2012 lanvin
2h a 30min

20min příprava

2h a 10min vaření

1092 kJ / 260 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěné maso nakrájejte na silné plátky (3-4cm). V pekáčku rozehřejte sádlo, na dno položte plátky slaniny, na plátky nakrájený česnek a na česnek osolené, opepřené maso.
  2. K masu přidejte ostatní koření, podlijte horkou vodou nebo vývarem a přiklopené duste v troubě při 220 °C asi 1,5 hodiny.
  3. Maso při pečení podle potřeby podlévejte. Podlévejte opravdu jen mírně, aby vznikla hustější šťáva. Měkké maso odkryjte a dopečte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    284,04 g
  • Sacharidy:

    353,34 g
    • Cukry:

      7,45 g
  • Tuky:

    186,97 g
  • Vláknina:

    123,64 g

Aktivita pro spálení:

1000 kcal
125

minut jízdy na kole

95

minut běhu

298

minut uklízení





Podobné recepty

Kančí v čokoládě podle Itala

(22 hlasů)
1h a 15min
802 kJ

Zajíc na sladkokyselo podle Itala

(15 hlasů)
1h a 20min
830 kJ

Srnčí medailonky s brusinkami

(11 hlasů)
40min
728 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kančí na slanině

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba