Prostreno.cz

Rybí karbanátky

Pro ty, kteří mají rádi ryby a vepřové karbanátky jim nechutnají.

20.11.2012 lanvin
50min

20min příprava

30min vaření

633 kJ / 151 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Rybí maso bez kostí nasekejte najemno, dejte do mísy, přidejte podle chuti sůl, pepř, pažitku, mléko, škrobovou moučku a hladkou mouku. Rychle a důkladně promíchejte. Pokud se vám zdá těsto řídké, můžete přidat strouhanku.
  2. Na rozehřátém oleji smažte z obou stran karbanátky. Upečené nechte okapat na papírovém ubrousku.
  3. Oloupanou cibuli nakrájejte na plátky a nechte zesklovatět na másle.
  4. Karbanátky podávejte s cibulí, vařeným bramborem a zeleninovým salátem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    149,88 g
  • Sacharidy:

    64,03 g
    • Cukry:

      17,31 g
  • Tuky:

    127,40 g
  • Vláknina:

    6,35 g

Aktivita pro spálení:

496 kcal
62

minut jízdy na kole

47

minut běhu

148

minut uklízení





Podobné recepty

Zelné karbanátky

(13 hlasů)
1h a 25min
929 kJ

Sýrové karbanátky

(21 hlasů)
40min
1079 kJ

Karbanátky z lososa

(9 hlasů)
50min
590 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí karbanátky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba