Prostreno.cz

Jehněčí kotlík se zeleninou

Jehněčí guláš se šalvějí, rajčaty a paprikou.

05.12.2012 lanvin
55min

15min příprava

40min vaření

564 kJ / 134 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Jehněčí kýtu (bez kosti) nakrájejte na kousky.
  2. V litinovém hrnci nechte rozehřát olivový olej a maso na něm orestujte.
  3. Přidejte na větší kousky nakrájenou jarní cibulku a promíchejte.
  4. Asi po pěti minutách přidejte nakrájené papriky, osolte a opepřete.
  5. Jakmile jsou orestované papriky, přidejte nadrobno nakrájená rajčata a duste na mírnějším plameni.
  6. Asi po deseti minutách přidejte rozdrcený česnek a nadrobno nakrájenou šalvěj se zelenou petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    209,06 g
  • Sacharidy:

    109,34 g
    • Cukry:

      39,79 g
  • Tuky:

    258,30 g
  • Vláknina:

    38,68 g

Aktivita pro spálení:

888 kcal
111

minut jízdy na kole

84

minut běhu

265

minut uklízení





Podobné recepty

Jehněčí s hruškou

(7 hlasů)
1h a 35min
1103 kJ

Jehněčí ražničí

(10 hlasů)
1h a 15min
658 kJ

Jehněčí guláš se zelím

(14 hlasů)
1h a 35min
486 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Jehněčí kotlík se zeleninou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba