Prostreno.cz

Závin s rybí náplní

Závin nemusí být vždy jen s ovocem.

13.12.2012 lanvin
1h a 15min

25min příprava

50min vaření

585 kJ / 139 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na másle nechte zpěnit nakrájenou cibuli, přidejte najemno nakrájený česnek, špenát nebo kapustu a rybí maso. Okořeňte kořením na ryby, promíchejte a restujte 10 minut.
  2. Do vychladlé směsi přidejte najemno nakrájený pórek a strouhanku. Směs dobře promíchejte.
  3. Na pomoučeném vále vyválejte těsto na placku. Rozdělte na ni rybí směs a těsto zarolujte. Okraje k sobě dobře přitiskněte.
  4. Pečte v troubě vyhřáté na 190 °C přibližně35-40 minut.
  5. Závin můžete podávat teplý i studený.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    203,30 g
  • Sacharidy:

    172,11 g
    • Cukry:

      16,30 g
  • Tuky:

    101,15 g
  • Vláknina:

    16,87 g

Aktivita pro spálení:

237 kcal
29

minut jízdy na kole

22

minut běhu

70

minut uklízení





Podobné recepty

Kuřecí bábovka

(12 hlasů)
1h a 50min
1023 kJ

Masová bábovka

(19 hlasů)
1h a 5min
813 kJ

Slaný koláč

(16 hlasů)
55min
1207 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Závin s rybí náplní

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba