Prostreno.cz

Hovězí guláš

Hovězí guláš na pivu.

08.01.2013 lanvin
1h a 35min

15min příprava

1h a 20min vaření

657 kJ / 157 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky. Na sádle nechte zpěnit pokrájenou cibuli, přidejte maso, opepřete, přidejte kmín a společně restujte za stálého míchání do ztmavnutí masa i cibule.
  2. Podlijte asi polovinou piva a pod pokličkou duste do změknutí masa. Během dušení přidejte zbytek piva.
  3. K měkkému masu přidejte rozdrobený nebo nastrouhaný chléb, majoránku a povařte do zhoustnutí.
  4. Nakonec přidejte rozmačkaný česnek, případně dosolte. Podávejte s rýží.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    167,48 g
  • Sacharidy:

    115,17 g
    • Cukry:

      23,78 g
  • Tuky:

    79,12 g
  • Vláknina:

    12,10 g

Aktivita pro spálení:

710 kcal
88

minut jízdy na kole

67

minut běhu

211

minut uklízení





Podobné recepty

Guláš z králíka

(12 hlasů)
1h a 30min
746 kJ

Guláš z uzeného masa

(12 hlasů)
1h a 10min
783 kJ

Guláš v římském hrnci

(9 hlasů)
2h a 35min
484 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Lívance nadýchané

25min
(1 hlasů)

Omeleta s brokolicí

30min
(26 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí guláš

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba