Prostreno.cz

Steaky z mečouna

Rybí steaky s koriandrem a limetkovou šťávou.

28.01.2013 lanvin
35min

15min příprava

20min vaření

759 kJ / 181 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Steaky omyjte, jemně osolte a obalte ve strouhance.
  2. Na pánvi s rozehřátým olejem a máslem steaky opečte, z každé strany 4-5 minut (podle síly steaku). Steaky vyndejte na talíř.
  3. Na pánev přidejte koriandr, pažitku, limetovou šťávu, smetanu a nechte projít varem.
  4. Steaky podávejte přelité omáčkou a klínky limetky.

TIP:

Panko - japonská obalovací směs, podobná strouhance. Panko vytváří výtečnou křupavou krustu a sousta si v něm udrží šťávu a přirozenou chuť.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    74,58 g
  • Sacharidy:

    89,34 g
    • Cukry:

      8,64 g
  • Tuky:

    101,71 g
  • Vláknina:

    9,20 g

Aktivita pro spálení:

724 kcal
90

minut jízdy na kole

68

minut běhu

216

minut uklízení





Podobné recepty

Mušle svatého Jakuba

(15 hlasů)
50min
446 kJ

Rybí filet s karotkou

(11 hlasů)
1h a 20min
651 kJ

Kapr se špenátem

(12 hlasů)
1h a 10min
885 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Steaky z mečouna

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba