Prostreno.cz

Telecí kostky na bílém víně

Telecí hrudí na bílém víně.

26.03.2013 lentilka
1h a 10min

20min příprava

50min vaření

524 kJ / 125 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky a opečte je na másle dozlatova, vyndejte je a na výpeku orestujte očištěnou, nakrájenou kořenovou zeleninu.
  2. Jakmile má zlatavou barvu zastříkněte octem a nechte vyvařit, potom zalijte vínem a vývarem.
  3. Když vše vaří, přidejte zpět maso, šalotky, osolte hrubou mořskou solí, přidejte čerstvě namletý pepř, tymián a bobkový list. Přikryjte pokličkou a nechte na mírném ohni dusit, až je maso měkké.
  4. Podávejte s knedlíčky, nebo noky, přizdobené koprem

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    213,53 g
  • Sacharidy:

    633,67 g
    • Cukry:

      112,60 g
  • Tuky:

    139,58 g
  • Vláknina:

    170,50 g

Aktivita pro spálení:

1075 kcal
134

minut jízdy na kole

102

minut běhu

320

minut uklízení





Podobné recepty

Telecí maso s chřestem

(6 hlasů)
1h a 15min
562 kJ

Telecí špízy s kuskusem

(7 hlasů)
35min
1069 kJ

Telecí frikasé s houbami

(6 hlasů)
3h a 35min
682 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Telecí kostky na bílém víně

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba