Prostreno.cz

Rumová vepřová panenka

Panenka s rumovým chutney ke slavnostní večeři.

09.04.2013 Mikeš
50min

15min příprava

35min vaření

676 kJ / 161 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěnou vepřovou panenku osolte, opepřete a ze všech stran ji opečte na pánvi s rozehřátým olejem.
  2. Panenku dejte i s olejem do pekáčku a vložte do trouby vyhřáté na 200 °C na 15–20 minut (podle velikosti panenky).
  3. V kastrůlku zahřejte rum, přidejte mangové chutney a povařte 5 minut.
  4. Vepřovou panenku nakrájejte na plátky, poprašte kayenským pepřem a podávejte s mangovým chutney.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    156,54 g
  • Sacharidy:

    50,80 g
    • Cukry:

      44,51 g
  • Tuky:

    82,17 g
  • Vláknina:

    4,65 g

Aktivita pro spálení:

314 kcal
39

minut jízdy na kole

29

minut běhu

93

minut uklízení





Podobné recepty

Plněná vepřová panenka

(8 hlasů)
1h a 20min
588 kJ

Vepřová panenka s mandarinkou

(6 hlasů)
35min
575 kJ

Plněná vepřová panenka

(8 hlasů)
1h a 5min
595 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rumová vepřová panenka

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba