Prostreno.cz

Ryba s olivami

Zdravé porce ryby s olivami.

15.04.2013 lentilka
40min

15min příprava

25min vaření

648 kJ / 154 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 200 °C.
  2. Rybí porce dejte do máslem vymazané zapékací misky.
  3. Filé osolte, posypte olivami a kapary, přidejte snítky tymiánu, pokapejte olejem a octem balsamico.
  4. Pečte v troubě 20-25 minut.
  5. Odstraňte tymián a podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    83,75 g
  • Sacharidy:

    18,37 g
    • Cukry:

      0,52 g
  • Tuky:

    72,73 g
  • Vláknina:

    9,50 g

Aktivita pro spálení:

258 kcal
32

minut jízdy na kole

24

minut běhu

77

minut uklízení





Podobné recepty

Ryba s limetkou

(12 hlasů)
45min
509 kJ

Mořský vlk s rajčaty

(7 hlasů)
1h a 5min
349 kJ

Tilapie se špenátem

(7 hlasů)
60min
497 kJ
Více receptů

Celkem 3 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

tymián

101 kcal / 100g
B5 g
S24 g
T1 g

olivy

115 kcal / 100g
B1 g
S6 g
T11 g

kapary

23 kcal / 100g
B2 g
S4 g
T0,5 g

rybí filé z tresky

82 kcal / 100g
B18 g
S0,1 g
T0,4 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Ryba s olivami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba