Prostreno.cz

Dušené vepřové srdce

Vepřové srdce na bílém víně.

16.04.2013 Mikeš
1h a 5min

15min příprava

50min vaření

725 kJ / 173 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Omyté a očištěné srdce nakrájejte na menší kousky.
  2. Na rozehřátém másle orestujte maso a nakrájený česnek.
  3. Zalijte vínem a duste doměkka.
  4. Osolte, opepřete a podávejte posypané petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    208,13 g
  • Sacharidy:

    26,44 g
    • Cukry:

      0,98 g
  • Tuky:

    188,14 g
  • Vláknina:

    8,24 g

Aktivita pro spálení:

659 kcal
82

minut jízdy na kole

62

minut běhu

196

minut uklízení





Podobné recepty

Játra na cibulce

(12 hlasů)
30min
620 kJ

Játra s medem

(8 hlasů)
30min
1048 kJ

Vepřová játra na jablkách

(11 hlasů)
35min
575 kJ
Více receptů

Celkem 3 komentářů

Avatar
Avatar heenna
23.04.2016
Avatar moniika
20.03.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba
x zavřít reklamu