Prostreno.cz

Dušené filé z tresky

Kousky filé v kokosovém mléce.

22.05.2013 lanvin
30min

15min příprava

15min vaření

334 kJ / 79 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Filé nakrájejte na menší kousky a osolte.
  2. Jarní cibulku nakrájejte na větší kousky, polovinu koriandru nasekejte, polovinu si nechte na zdobení.
  3. Bílé víno, sójovou omáčku, citrónovou šťávu, velmi jemně nakrájenou papričku bez semínek a vývar přiveďte k varu, do vývaru vložte porce ryby, přidejte jarní cibulku, koriandr a duste zvolna 5 minut.
  4. Ryby opatrně otočte a duste dalších 5 minut.
  5. Přidejte kokosové mléko, prohřejte a podávejte ozdobené koriandrem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    134,00 g
  • Sacharidy:

    31,95 g
    • Cukry:

      11,48 g
  • Tuky:

    25,67 g
  • Vláknina:

    4,40 g

Aktivita pro spálení:

246 kcal
30

minut jízdy na kole

23

minut běhu

73

minut uklízení





Podobné recepty

Treska v mandlích

(9 hlasů)
50min
856 kJ

Treska na másle

(34 hlasů)
35min
1015 kJ

Treska s celerem a pórkem

(7 hlasů)
35min
297 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Dušené filé z tresky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba