Prostreno.cz

Jehněčí guláš s ředkvičkou

Jehněčí maso s jarní zeleninou.

24.05.2013 Mikeš
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

456 kJ / 108 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V kastrolu rozehřejte olej, přidejte cibuli, maso a restujte ze všech stran.
  2. Přidejte mouku, promíchejte, podlijte vývarem, vínem a duste, až je maso skoro měkké.
  3. Přidejte baby karotku, brambory, ředkvičku, hrášek a tymián. Duste, až je vše měkké.
  4. Nakonec vmíchejte petrželku a podle chuti osolte a opepřete.
  5. Tymián před podáváním vyndejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    154,71 g
  • Sacharidy:

    182,60 g
    • Cukry:

      25,24 g
  • Tuky:

    111,98 g
  • Vláknina:

    25,12 g

Aktivita pro spálení:

576 kcal
72

minut jízdy na kole

54

minut běhu

171

minut uklízení





Podobné recepty

Jelení guláš s houbami

(20 hlasů)
1h a 20min
635 kJ

Guláš z mletého masa

(18 hlasů)
60min
542 kJ

Guláš s lečem

(13 hlasů)
60min
620 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

bílé víno

82 kcal / 100g
B0,1 g
S2 g
T0 g

vepřová kýta

143 kcal / 100g
B20 g
S0 g
T5 g

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Jehněčí guláš s ředkvičkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba