Prostreno.cz

Tresčí karbanátky

Rybí karbanátky s anglickou slaninou.

17.06.2013 lanvin
1h a 10min

30min příprava

40min vaření

671 kJ / 160 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Brambory uvařte ve slupce, uvařené oloupejte a nastrouhejte do mísy.
  2. Přidejte jemně nasekanou tresku, na malé kousky nakrájenou anglickou slaninu, vejce, oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, sůl, nasekanou petrželku a podle potřeby trochu strouhanky.
  3. Tvořte karbanátky, které z obou stran pečte na oleji.
  4. Upečené nechte okapat na papírovém ubrousku.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    211,40 g
  • Sacharidy:

    169,49 g
    • Cukry:

      24,01 g
  • Tuky:

    193,34 g
  • Vláknina:

    18,00 g

Aktivita pro spálení:

519 kcal
64

minut jízdy na kole

49

minut běhu

154

minut uklízení





Podobné recepty

Rybí karbanátky

(12 hlasů)
40min
898 kJ

Karbanátky z rybího filé

(13 hlasů)
60min
308 kJ

Karbanátky z lososa

(9 hlasů)
50min
590 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Tresčí karbanátky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba