Prostreno.cz

Gazpacho s jahodami a rajčaty

Letní výborná polévka.

03.07.2013 lanvin
25min

25min příprava

0min vaření

383 kJ / 91 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupaná rajčata, očištěné jahody, cibuli a česnek rozmixujte v mixéru spolu s bazalkou a cukrem.
  2. Dochuťte solí, pepřem, kayenským pepřem, balsamicem a přidejte olivový olej.
  3. Nechte v chladničce několik hodin. Před podáváním znovu ochutnejte a podle potřeby dochuťte.
  4. Rozdělte do pohárků, posypte mletou paprikou a podávejte s opečeným chlebem nebo krutony.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    5,84 g
  • Sacharidy:

    57,36 g
    • Cukry:

      36,56 g
  • Tuky:

    47,72 g
  • Vláknina:

    11,75 g

Aktivita pro spálení:

219 kcal
27

minut jízdy na kole

20

minut běhu

65

minut uklízení





Podobné recepty

Gazpacho

(23 hlasů)
20min
526 kJ

Gazpacho

(11 hlasů)
50min
375 kJ

Melounové gazpacho

(14 hlasů)
20min
242 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Gazpacho s jahodami a rajčaty

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba