Prostreno.cz

Tuňák s brokolicí

Jemné rybí maso se zeleninou.

12.07.2013 Mikeš
55min

20min příprava

35min vaření

312 kJ / 74 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na části oleje orestujte cibuli, česnek, přidejte brokolici, celer, pomerančovou šťávu a vše poduste 10 minut.
  2. Přidejte kapary, rozinky a nakonec 3 lžíce červeného vinného octa smíchaného s 1 lžičkou škrobu a poduste ještě 5 minut.
  3. Na jiné pánvi na oleji opečte steaky tuňáka posypané oreganem.
  4. Opečené steaky osolte a podávejte s připravenou brokolicí.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    130,86 g
  • Sacharidy:

    203,30 g
    • Cukry:

      78,16 g
  • Tuky:

    93,39 g
  • Vláknina:

    63,42 g

Aktivita pro spálení:

1024 kcal
128

minut jízdy na kole

97

minut běhu

305

minut uklízení





Podobné recepty

Tuňák s rajčaty a kapary

(13 hlasů)
25min
366 kJ

Tuňákové koule

(14 hlasů)
25min
712 kJ

Jarní tuňák

(7 hlasů)
45min
555 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Tuňák s brokolicí

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba