Prostreno.cz

Zeleninový nákyp

Nákyp s letní zeleninou.

23.07.2013 lentilka
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

637 kJ / 152 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěnou zeleninu nakrájejte na kousky a v robotu rozmixujte tak, aby ze zeleniny nevznikla kaše, ale zůstaly malinké kousky.
  2. Předehřejte troubu na 180 °C.
  3. Pekáček, nebo zapékací misku vymažte máslem.
  4. Vejce rozšlehejte, přidejte nastrouhaný ementál, smetanu, zeleninu, krupičku, dochuťte pepřem, solí a promíchejte.
  5. Těsto nalijte do vymazaného pekáčku.
  6. V troubě pečte 45 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    195,07 g
  • Sacharidy:

    163,70 g
    • Cukry:

      36,29 g
  • Tuky:

    258,80 g
  • Vláknina:

    19,50 g

Aktivita pro spálení:

961 kcal
120

minut jízdy na kole

91

minut běhu

286

minut uklízení





Podobné recepty

Žampiónový nákyp s kroupami

(9 hlasů)
50min
700 kJ

Nákyp z kyselého zelí

(11 hlasů)
1h a 10min
547 kJ

Květákový nákyp s nivou

(13 hlasů)
60min
546 kJ
Více receptů

Celkem 4 komentářů

Avatar
Avatar hedvika
23.04.2016
Avatar heenna
23.04.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

párky

301 kcal / 100g
B12 g
S1 g
T25 g

mrkev

41 kcal / 100g
B0,94 g
S9 g
T0,35 g

strouhaný perník

350 kcal / 100g
B7 g
S65 g
T10 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Zeleninový nákyp

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba