Prostreno.cz

Meloun Charentais s mozzarellou

Lehký salát z melounu a sýra.

06.08.2013 lanvin
30min

30min příprava

0min vaření

681 kJ / 162 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. 100 ml oleje, meduňkové listy, sůl, pepř, cukr, parmazán a citrónovou šťávu rozmixujte.
  2. Na talíř uložte plátky mozzarelly, na mozzarrellu rozložte na kostičky nakrájený meloun, přidejte meduňkové „pesto“ a pokapeje olejem. Hned podávejte.

TIP:

Tento meloun je příbuzným melounu kantalup. Melouny Charentais jsou velmi populární ve Francii. Výborně chutná se sušenou šunkou. Používá se také do ovocných salátů a mís.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    70,09 g
  • Sacharidy:

    85,14 g
    • Cukry:

      59,79 g
  • Tuky:

    185,93 g
  • Vláknina:

    1,60 g

Aktivita pro spálení:

542 kcal
67

minut jízdy na kole

51

minut běhu

161

minut uklízení





Podobné recepty

Artyčoky s mozzarellou

(20 hlasů)
60min
674 kJ

Předkrm s mozzarellou

(21 hlasů)
20min
905 kJ

Ananasový meloun v šunce

(13 hlasů)
15min
1011 kJ
Více receptů

Celkem 7 komentářů

Avatar
Avatar maxiking
05.05.2016
Avatar Anonym
16.03.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Meloun Charentais s mozzarellou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba