Prostreno.cz

Bavorské kotlety v pivní omáčce

Vepřové kotlety dušené v pivu.

10.09.2013 lentilka
45min

15min příprava

30min vaření

744 kJ / 177 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Kotlety osolte, opepřete, lehce obalte v mouce.
  2. V hlubší pánvi rozehřejte olej a kotlety na něm po každé straně orestujte, přidejte na plátky nakrájené cibule a ještě tak 5 minut restujte.
  3. Přilijte pivo a vývar, pánev přikryjeme a kotlety duste doměkka. Před koncem dušení přidejte petrželku. Šťávu ještě dle chuti opepřete a osolte.
  4. Pak kotlety vyndejte, do šťávy vmíchejte škrobovou moučku rozmíchanou ve studené vodě a nechte přejít varem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    175,86 g
  • Sacharidy:

    122,72 g
    • Cukry:

      18,50 g
  • Tuky:

    146,42 g
  • Vláknina:

    8,60 g

Aktivita pro spálení:

706 kcal
88

minut jízdy na kole

67

minut běhu

210

minut uklízení





Podobné recepty

Pomalu pečený bůček potíraný marmeládou

(7 hlasů)
3h a 45min
1081 kJ

Vepřové maso s kešu oříšky

(8 hlasů)
45min
666 kJ

Rumová vepřová panenka

(9 hlasů)
50min
676 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Bavorské kotlety v pivní omáčce

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba