Prostreno.cz

Pikantní gazpacho ze žlutých rajčat

Studená polévka z rajčat a okurky.

11.09.2013 sun
25min

25min příprava

0min vaření

223 kJ / 53 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Asi 1 hrst nakrájené okurky odložte na zdobení.
  2. Zeleninu, bylinky a avokádo po částech rozmixujte, vždy s malou částí vody.
  3. Dochuťte solí, limetkovou šťávou a dejte vychladit.
  4. Podávejte ozdobené kostičkami okurek, cibulí, snítkou máty, pokapané olivovým olejem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    18,42 g
  • Sacharidy:

    87,68 g
    • Cukry:

      35,36 g
  • Tuky:

    114,57 g
  • Vláknina:

    28,92 g

Aktivita pro spálení:

335 kcal
41

minut jízdy na kole

31

minut běhu

100

minut uklízení





Podobné recepty

Fenyklová polévka

(11 hlasů)
60min
246 kJ

Zelná gulášová polévka

(12 hlasů)
1h a 20min
305 kJ

Čočková polévka s karamelizovanou cibulkou

(16 hlasů)
60min
348 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pikantní gazpacho ze žlutých rajčat

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba