Prostreno.cz

Pikantní gazpacho ze žlutých rajčat

Studená polévka z rajčat a okurky.

11.09.2013 sun
25min

25min příprava

0min vaření

223 kJ / 53 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Asi 1 hrst nakrájené okurky odložte na zdobení.
  2. Zeleninu, bylinky a avokádo po částech rozmixujte, vždy s malou částí vody.
  3. Dochuťte solí, limetkovou šťávou a dejte vychladit.
  4. Podávejte ozdobené kostičkami okurek, cibulí, snítkou máty, pokapané olivovým olejem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    18,42 g
  • Sacharidy:

    87,68 g
    • Cukry:

      35,36 g
  • Tuky:

    114,57 g
  • Vláknina:

    28,92 g

Aktivita pro spálení:

335 kcal
41

minut jízdy na kole

31

minut běhu

100

minut uklízení





Podobné recepty

Fenyklová polévka

(11 hlasů)
60min
246 kJ

Zelná gulášová polévka

(12 hlasů)
1h a 20min
305 kJ

Čočková polévka s karamelizovanou cibulkou

(16 hlasů)
60min
348 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Cottage lívance

15min
(1 hlasů)

Lívance nadýchané

25min
(1 hlasů)
Více tipů
Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba
x zavřít reklamu