Prostreno.cz

Vepřové maso dušené s rajčaty

Pomalu dušené vepřové maso z italské kuchyně.

23.10.2013 Mikeš
1h a 25min

15min příprava

1h a 10min vaření

739 kJ / 176 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Slaninu a oloupanou cibuli nakrájejte na kostky.
  2. Nakrájenou slaninu a nakrájenou cibuli orestujte na sádle, přidejte maso a restujte ze všech stran 5 minut.
  3. V hrnci promíchejte rajčata, rajčatový protlak, vývar a přiveďte k varu.
  4. K rajčatům přidejte orestované maso se slaninou a cibulí, lístky bazalky, bobkový list, nové koření a víno.
  5. Přikryjte a na malém ohni duste, až je maso měkké.
  6. Podle chuti osolte a podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    363,76 g
  • Sacharidy:

    288,03 g
    • Cukry:

      27,83 g
  • Tuky:

    253,27 g
  • Vláknina:

    87,40 g

Aktivita pro spálení:

769 kcal
96

minut jízdy na kole

73

minut běhu

229

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřová panenka s ananasem

(7 hlasů)
50min
636 kJ

Vepřové maso s kešu oříšky

(8 hlasů)
45min
666 kJ

Dušené vepřové srdce

(9 hlasů)
1h a 5min
725 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Omeleta s jarní cibulkou

35min
(31 hlasů)

Valentýnské tousty

15min
(20 hlasů)

Omeleta s parmezánem

35min
(20 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové maso dušené s rajčaty

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba