Prostreno.cz

Ryba v pikantní omáčce

Ryba dušená s rajčaty a kořením.

29.10.2013 lanvin
40min

15min příprava

25min vaření

422 kJ / 100 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Tuňáka nakrájejte na větší kousky, cibuli, česnek a rajčata nakrájejte na plátky.
  2. Na pánvi rozehřejte olej přidejte cibuli, česnek, zázvor, kurkumu, chilli, koriandr, kmín a dobře promíchejte.
  3. Dále vložte nakrájená rajčata a poduste je 2-3 minuty.
  4. Přidejte rybu, podlijte vodou, ve které rozmíchejte škrobovou moučku, osolte a duste na mírném ohni přibližně 15-20 minut.
  5. Dochuťte citrónovou šťávou a podávejte, nejlépe s rýží.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    184,14 g
  • Sacharidy:

    70,98 g
    • Cukry:

      25,07 g
  • Tuky:

    91,30 g
  • Vláknina:

    11,14 g

Aktivita pro spálení:

457 kcal
57

minut jízdy na kole

43

minut běhu

136

minut uklízení





Podobné recepty

Platýz s cibulkou

(7 hlasů)
30min
272 kJ

Pečená ryba s citrónovou kůrou

(6 hlasů)
1h a 45min
474 kJ

Losos s olivami a rajčaty

(5 hlasů)
60min
451 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Ryba v pikantní omáčce

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba