Prostreno.cz

Dančí guláš

Podzimní guláš z dančího masa.

05.11.2013 lanvin
2h a 15min

15min příprava

2h a 0min vaření

326 kJ / 77 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěné a opláchnuté maso nakrájejte na kousky.
  2. Cibuli drobně nakrájejte, orestujte na sádle, posypte paprikou a minutu míchejte. Přdejte maso a restujte za stálého míchání 5 minut.
  3. Zalijte vývarem a přiveďte k varu, přidejte prolisovaný česnek, rajčatový protlak a duste pod pokličkou.
  4. Při dušení maso občas zamíchejte, tak 15 minut před koncem dušení přidejte na malé kousky nakrájenou papriku.
  5. Když je maso skoro měkké, guláš zahustěte hladkou moukou rozmíchanou v malém množství vody a vařte do změknutí masa. Nakonec posypte majoránkou a dochuťte solí a pepřem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    246,62 g
  • Sacharidy:

    162,21 g
    • Cukry:

      25,81 g
  • Tuky:

    96,04 g
  • Vláknina:

    23,43 g

Aktivita pro spálení:

506 kcal
63

minut jízdy na kole

48

minut běhu

151

minut uklízení





Podobné recepty

Kančí v čokoládě podle Itala

(22 hlasů)
1h a 15min
802 kJ

Srnčí řízky s brusinkami

(6 hlasů)
1h a 30min
623 kJ

Guláš z divočáka

(23 hlasů)
1h a 45min
671 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Dančí guláš

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba