Prostreno.cz

Treska na zeleném pepři

Ryba s pikantní omáčkou.

12.11.2013 lentilka
40min

15min příprava

25min vaření

490 kJ / 117 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Ryby osolte a obalte je v hladké mouce.
  2. Ve velké pánvi na rozehřátém oleji s máslem ryby opečte, opečené ryby vyndejte na talíř.
  3. Na stejnou pánev nalijte vývar, ve kterém rozmíchejte lžíci mouky a vařte, až se tekutina zredukuje na polovinu.
  4. V polovině vaření přidejte do omáčky nakládaný pepř, 2 lžičky másla a citrónovou šťávu.
  5. Do hotové omáčky vložte opečené porce ryby, prohřejte a hned podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    86,17 g
  • Sacharidy:

    103,62 g
    • Cukry:

      5,07 g
  • Tuky:

    53,25 g
  • Vláknina:

    7,08 g

Aktivita pro spálení:

290 kcal
36

minut jízdy na kole

27

minut běhu

86

minut uklízení





Podobné recepty

Pečená ryba s citrónovou kůrou

(6 hlasů)
1h a 45min
474 kJ

Smažený sumec

(12 hlasů)
50min
420 kJ

Rybí filé s hráškem

(7 hlasů)
40min
1013 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska na zeleném pepři

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba