Prostreno.cz

Rychlé rizoto

Rizoto připravené v tlakovém hrnci.

14.11.2013 sun
25min

15min příprava

10min vaření

499 kJ / 119 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Zahřejte olej v 6 litrovém tlakovém hrnci, přidejte rýži, nakrájenou cibuli a restujte tak 1 minutu.
  2. Přidejte vývar a víno, zavřete víko a vařte 10 minut.
  3. Odstraňte z tepla a nechte stát tak 5 minut, pak hrnec zchlaďte pod studenou tekoucí vodou.
  4. K rýži vmíchejte nakrájená rajčata, petržel, pepř a nakrájenou parmskou šunku.
  5. Vše prohřejte, nakonec přidejte strouhaný parmezán a hned podávejte ozdobené petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    85,40 g
  • Sacharidy:

    283,14 g
    • Cukry:

      14,08 g
  • Tuky:

    78,44 g
  • Vláknina:

    8,10 g

Aktivita pro spálení:

704 kcal
88

minut jízdy na kole

67

minut běhu

210

minut uklízení





Podobné recepty

Rizoto se sušenými houbami

(23 hlasů)
35min
757 kJ

Rizoto s pórkem a slaninou

(21 hlasů)
50min
552 kJ

Risotto s vínem a parmezánem

(19 hlasů)
25min
954 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rychlé rizoto

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba