Prostreno.cz

Hovězí s nakládanou paprikou

Dušené hovězí maso s nakládanou barevnou paprikou.

29.11.2013 sun
2h a 35min

15min příprava

2h a 20min vaření

681 kJ / 162 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso poprašte solí, pepřem, posypte bylinkami a vše do masa důkladně vetřete.
  2. V hrnci na oleji maso ze všech stran opečte.
  3. Maso vyjměte, do hrnce vložte cibuli a česnek, navrch položte maso a zalijte vínem a vývarem.
  4. Přikryjte a duste v troubě při 160 °C asi 2 hodiny, nebo dokud není maso měkké.
  5. Jakmile je hovězí zcela měkké, omáčku zaprašte moukou, nechte zasmahnout, zalijte malým množstvím vody a pár minut povařte.
  6. Maso nakrájejte na tenké plátky a podávejte s nakládanou paprikou.

TIP:

Jestli chcete mít opravdu hladkou omáčku, propasírujte ji; částí přelijte porce masa, zbylou podávejte v omáčníku.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    192,30 g
  • Sacharidy:

    69,72 g
    • Cukry:

      11,58 g
  • Tuky:

    34,99 g
  • Vláknina:

    12,22 g

Aktivita pro spálení:

533 kcal
66

minut jízdy na kole

50

minut běhu

159

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí závitek se zelím

(11 hlasů)
1h a 35min
775 kJ

Hovězí dušené s paprikou

(6 hlasů)
1h a 35min
599 kJ

Hovězí plátky s fazolemi

(10 hlasů)
35min
635 kJ
Více receptů

Celkem 3 komentářů

Avatar
Avatar hedvika
04.06.2016
Avatar verrca
29.05.2016
Avatar Anonym
13.03.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Mexické carnitas

2h a 30min
(1 hlasů)

Květákový mozeček

25min
(1 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí s nakládanou paprikou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba