Prostreno.cz

Pečená treska s koprovou omáčkou

Ryba s bílou omáčkou, rukolou a ořechy.

09.12.2013 Mikeš
45min

20min příprava

25min vaření

892 kJ / 213 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Porce ryby důkladně osolte a nechte 15 minut v chladu.
  2. Pak ryby opláchněte studenou vodou, osušte, opepřete a opečte je zvolna na oleji s máslem.
  3. Opečené ryby dejte na talíř a udržujte je na teplém místě.
  4. Na pánev přidejte rukolu, nasekané ořechy, nasekaný kopr, ocet, smetanu, nasekané ořechy a jíšku.
  5. Smetanu přiveďte k varu a za stálého míchání vařte 10 minut.
  6. Rybu podávejte s omáčkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    90,74 g
  • Sacharidy:

    42,61 g
    • Cukry:

      11,74 g
  • Tuky:

    184,94 g
  • Vláknina:

    6,70 g

Aktivita pro spálení:

537 kcal
67

minut jízdy na kole

51

minut běhu

160

minut uklízení





Podobné recepty

Pečený halibut s hráškovým pyré

(11 hlasů)
45min
678 kJ

Treska pečená se zeleninou

(11 hlasů)
45min
600 kJ

Pstruh s hroznovým vínem

(7 hlasů)
45min
471 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pečená treska s koprovou omáčkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba