Prostreno.cz

Bažant na calvadosu s jablky

Vyzkoušejte skvělý recept na přípravu bažanta.

19.12.2013 lentilka
55min

15min příprava

40min vaření

866 kJ / 206 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěného bažanta omyjte a nakrájejte na porce, které protáhněte slaninou.
  2. Do tlakového hrnce dejte plátky slaniny, vložte připravené porce bažanta, osolte, podlijte calvadosem a duste 20 minut.
  3. Na pekáč s rozehřátým máslem dejte podušené porce bažanta, slaninu, vydušenou šťávu z bažanta, přidejte na kroužky pokrájenou cibuli, kuličky pepře, bobkový list, oloupaná na kousky nakrájená jablka, smetanu a duste odkryté, až omáčka zhoustne. Do omáčky můžete vmíchat lžíci instantní jíšky.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    380,90 g
  • Sacharidy:

    311,90 g
    • Cukry:

      63,20 g
  • Tuky:

    262,68 g
  • Vláknina:

    91,00 g

Aktivita pro spálení:

1303 kcal
162

minut jízdy na kole

124

minut běhu

388

minut uklízení





Podobné recepty

Kančí v čokoládě podle Itala

(22 hlasů)
1h a 15min
802 kJ

Srnčí řízky s brusinkami

(6 hlasů)
1h a 30min
623 kJ

Srnčí medailonky s brusinkami

(11 hlasů)
40min
728 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Bažant na calvadosu s jablky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba