Prostreno.cz

Štika dušená v páře

Dušená štika s domácí majonézou.

17.01.2014 lentilka
35min

20min příprava

15min vaření

988 kJ / 236 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Rybí porce omyjte a nechte okapat na utěrce, pak porce ryby osolte.
  2. Povařte v páře na mírném ohni se šťávou z 1 citronu přibližně 10-15 minut.
  3. Mezitím si připravte domácí majonézu: v misce rozšlehejte žloutky s olejem, přidejte pár kapek vody, ve které jste vařili rybu a kopr.
  4. Touto majonézou přelijte rybí kousky, podávejte s dušeným chřestem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    248,60 g
  • Sacharidy:

    12,97 g
    • Cukry:

      1,80 g
  • Tuky:

    283,05 g
  • Vláknina:

    2,40 g

Aktivita pro spálení:

769 kcal
96

minut jízdy na kole

73

minut běhu

229

minut uklízení





Podobné recepty

Ryba s červenou cibulí

(4 hlasů)
1h a 10min
391 kJ

Treska pečená se žampióny

(9 hlasů)
1h a 5min
584 kJ

Ryba v parmské šunce

(8 hlasů)
40min
305 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Štika dušená v páře

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba